Linn Holward

Weekend

Fan vilken bra helg jag har haft. Har för ovanlighetens skull hängt hemma i Gävle hela helgen.
Träffade dessa efterlängtade brudar i fredags och käkade pizza på Gävle strand (stans bästa för tillfället enligt mig). Sedan drog vi vidare på drinkar och så blev det vin här hemma. Igår kom mamma och gjorde mig sällskap och sov kvar gjorde hon också. Hur mysigt som helst. Dags att tagga inför två (!) dagars jobb nu då innan det vankas Valborgsfirande.
Relax

Nu är vi tillbaka på hemmaplan igen efter fyra dagar hos familjen. Vi har haft en sådan jäkla bra påskhelg och i princip vart lika avslappnade som min vän på bilden ovan. Jag säger bara SOMMARVÄDRET. Bikini, solstol och ett påskägg som till en början var så fyllt av godis att det knappt gick att stänga. Hur skönt?!
En efterlängtad helg
Tre från skärtorsdagen

Påskhelg och fyra dagars ledighet, det känns ju som rena jävla semestern!
Har på senaste tydligen glömt bort att jag har en blogg och nya datorn och kameran har fått samla damm medan vardagen rullat på. Jobba, träna, äta, sova och försöka hinna umgås med de man tycker om. Och på tal om sådant jag tycker om, detta var vad vi hade för oss i torsdags. Åt och drack en jävla massa gott hos Malin och Johan.
En bra start på långhelgen.