Linn Holward

Summer lovin
Ikväll har jag hängt på stan igen, med dessa efterlängtade brudar. Det blev en stor jävla räksmörgås, vin, och en runda på stadsfesten. Karuseller, sockervadd, langos och människor överallt. Nu ska jag dö för jobbet kallar 6.30 imorgon. SISTA dagen. Puss och godnatt.

Moments


Hur jäkla underbart? Ett tecken på att detta är en bra sommar är att jag inte minns när jag badade så mycket senast. I Sverige då vill säga. Igår tog vi med oss grillen och hängde här, i Trödjegropen. Sedan fick vi ett ryck och drog in till stan och såg på bio. Nu står Teddan och lagar middag till oss alla, lite vin på det och sedan ska vi ner på stan. Lilla familjen, haha. Det känns nästan som semester fastän vi jobbar. Lovely summer.
Back in town for a few days

Bilderna ovan är tagna för någon vecka sedan när vi hängde på uteservering med Mathilda och Felix. Dessa två fina människor låter oss just nu bo i deras gästrum. Vi är i tillbaka i Gävle denna vecka för att jobba, de absolut SISTA dagarna för min del! Känns lite konstigt att vara tillbaka i stan när man inte längre bor här, men ändå roligt. Ikväll har jag, Teddan och Mathilda sprungit uppe i Hemlinby friluftsområde, men nu jäklar blir det sängen. En aning ovan med att kliva upp tidigt och umgås med barn hela dagen efter två veckors semester, haha.