Linn Holward

All at the same time

Och så har juni passerat. Samtidigt som att det känns som om sommaren knappt har börjat känns det som höst. Vi längtar efter framtiden varje dag, men ändå finns känslan där av att tiden går för fort. Snart återstår bara en vecka i Gävle. Att bara hänga i lägenheten de sista dagarna skulle ju inte vara helt fel, men så mycket annat lockar, och så mycket annat måste göras. Flyttpacka, sälja möbler hit och dit, planera så gott det går, och jobba såklart. Har börjat säga hejdå till alla barn som en efter en tar sommarlov och jag måste säga att det känns mer i hjärtat än jag någonsin kunnat ana. Snart är vi både hemlösa och jobblösa (haha) vilket är både skitspännande och läskigt som fan.
The RayBans
Dessa kom Ted hem med för några dagar sedan, solisarna jag suktat efter ett par år nu. Hur jävla snäll är han inte?

Förkylningen börjar ge med sig tror jag. Idag har vi hängt i Valbo och haft mamma och pappa på besök. De fick bilen full av prylar när de skulle åka hem. Det börjar bli dags att packa ihop, bara tre veckor kvar tills vi lämnar Gävle.


Catherine och HenrikTACK ännu en gång för att vi fick vara med och dela denna dag med er. En dag fylld av så jäkla mycket kärlek.
All lycka till er mina fina!