Linn Holward

Good times
Fyra bilder från helgen klickade med mobilen. Lördag i vår fina huvustad. Årets första fika utomhus. En av livets hittills godaste burgare på Prime. De perfekta vardagsbootsen som gjorde mig smått ruinerad men löjligt lycklig. Och sist men inte minst, min skägglurv när vi ägnade hela eftermiddagen åt bärs i solen och prat om framtiden. Kärlek.
 

Nu är jag oturligt nog sjukskriven från jobbet då jag åkt på jordens dunderförkylning.
En annan dag ska jag tömma kameran och berätta mer om helgen.
Latest obsession

Totalt fast redan efter fyra avsnitt. Ingen serie i mängden om två snutar på jakt efter en mördare, utan precis sådär mörkt och skitbra som jag vill ha det. Sakta men säkert byggs spänningen upp... och skådespelarna! Detta kan bli en ny favoritserie. Jag älskar att hitta sådana serier som får alla kvällens "tänka sysslor" att framstå som obetydliga. 

Sun and coffee

En helg helt utan några egentliga planer är så jävla välbehövligt ibland. Att ligga kvar i sängen länge, äta en riktig brakfrukost med allt man är sugen på och sedan bara göra exakt vad man känner för. Solens inverkan på humör och sinnesstämning är minst sagt fascinerande, tanken slår mig varje vår. Denna lördag har vi hängt lagom många timmar på favorit-cafét med en varsin bok och världens godaste latte. Nej, vi har inte riktigt blivit pensionärer än. Dessvärre är det ju den helgen på månaden då man inte är kung i baren, det tackar nog kroppen för, haha.