Linn Holward

Family - Friends - Love


Har såklart ägnat sista helgen i Sverige åt att bara hänga med vänner och familj. Blivit bortskämda med god mat hemma hos Linnea bland annat. Cyklat, promenerat och åkt bil här och var i krokarna med mamma och pappa. Syrran, henne har vi redan kramat hejdå när hon flyttade till Oslo, lilla älskade skitunge. Vi har fikat intill forsarna i Älvkarleby, ätit pappas smörstekta nyfångade abborrar och druckit oräkneliga mängder kaffe och te. Så jävla gött att bara va. Har drabbats av en släng resfeber, men nu börjar lugnet infinna sig istället.
Puss och god natt..
Last days of summer

Och bara sådär gick sommaren över till höst. Vinden kom tillbaka och luften blev krispigare... eller är det bara en känsla? En känsla som just nu faktiskt känns en aning främmande. Vi har turen att ännu ett år fortsätta sommaren någon annanstans i världens när den mörka årstiden kommer till Sverige. Inte långt kvar nu.


Har hängt i vårt gamla Gävle de senaste dagarna med ett minst sagt fullspäckat schema. Trots lite stress värt varenda sekund. Jag har fotat gravidbilder med Emil och Karin och kidnappat henne för en babyshower. Hur jävla fantastiskt är det inte att de är en familj när vi kommer tillbaka till Sverige?! Det har blivit massor av hejdå-n och långa kramar. Har äntligen hälsat på Millan i hennes nya lägenhet och inte minst, middag med snyggingarna nedan med skratt så att musslorna nästan fastande i strupen. Ni är så bra.
Summer party


Såhär såg det ut i lördags då vi bjudit över vännerna hem hit till mamma och pappa. Eftersom vi snart drar iväg igen till andra sidan jorden ville vi passa på att samla (nästan) alla kanske en sista gång för ett tag framöver. Kvällen blev precis så jävla lyckad som vi önskade. Är lycklig lottad över att få ha alla dessa personer i vårt liv, ni är underbara hela högen. Plockmat, bål, tusen rundor beerpong och andra spel och sedan bussen till Uppsala som på den gamla goda tiden (eller? haha). Sangria och sedan dans halva natten. Att jag fortfarande känner mig bakis trots att det är nu måndag, det är en annan femma.