Linn Holward

Bangkok
Sista bilderna från resan. Nästan fyrtio graders värme och ett Bangkok fyllt utav juldekorationer. Nästan så att vi hade mer julkänsla där borta när vi sprang i de största köpcentrumen jag någonsin sett, trängdes med människor och drack jul-latte på Starbucks och fick sockeröverdos.


Vi hyrde en privat lägenhet på AirBnb när vi kom tillbaka till Bkk från öarna. Efter att ha släpat runt på packningen i vad som kändes en evighet och dessutom gått vilse kom vi fram. I området vi bodde fanns inte en enda turist. Att göra sig förstådd och att förstå vilken mat man beställde (haha) blev lite krångligare. Långt ifrån Khao san road-upplevelsen första Bangkok besöket. En annan sida av staden, men vi gillade det. Vi hittade en skön marknad där de hade live-musik och vintage prylar och kläder och flängde runt i köpcentrum efter köpcentrum. Kan mycket väl tänka oss Bangkok igen, men GÄRNA med mer tid. Stressen alltså. Denna gång tror jag mest Bangkok tog död på oss.


En vecka sedan vi kom hem nu. Klapparna är inslagna, granen är klädd och förkylningen påväg bort... fan vad kallt det är här. Men jag är ändå så glad över att vara här. JULEN I MITT HJÄRTA.

Snälla tomten, lite snö?
It's happening
Dags för inflytt, vi blir Uppsala-bor!
 
 
Måånga hem har vi haft de senaste 1,5 åren sedan vi lämnade vår stora lägenhet i Gävle i juni förra året. Levt med alla tillhörigheter i en varsin väska. Ständigt påväg någonstans. Nya äventyr, nya platser, nya människor. Inte alltid bekvämt (okej sällan bekvämt), men att leva som en hippie är ju bara så jävla underbart. Minnen för livet. IDAG packade vi upp första lådorna i vad som ska komma att bli vårt hem för en tid framöver. Och det ska bli gött såklart att ha en plats som bara är min och Teds igen. Och efter ännu en lång resa borta från vänner och familj ska det ska bli roligt att ha dem nära. 
 
Inser nu att jag helt glömt bort att skriva här sedan vi landade i Sverige, men förutom denna stora nyhet kan jag inte påstå att det hänt så mycket pga att jag legat med influensa hela första veckan.
See ya.
Time to say goodbye

Ville bara säga hej och dela med mig av några bilder från senaste veckan i paradiset. I lördags kom vi tillbaka hit till Koh Tao, fast denna gång har vi bott på en annan plats på ön, i centrum. Känns som en helt annan ö jämfört med den tysta tomma viken vi bodde vid sist. Men gillar detta också! Bättre utbud av resturanger här men även lite för mycket svenskar... Haha.

Det har dock regnat SÅ jäkla mycket! Några upptäcktsfärder under paraplyet har det blivit men annars har vi inte gjort mycket. Druckit massor av kokosnötter, sett en alldeles magisk solnedgång, hikat till toppen av ett berg och nästan blivit jagade av vilda grisar på köpet... NJUTIT av det varma underbara havet som jag kommer saknar massor. Men annars, trodde inte jag skulle skriva detta - vi är redo för att komma hem. Vi längtar faktiskt (kanske för att de senaste veckorna vart så stillsamma). På måndag kväll får jag kramas med min familj!!! 

Nu ska vi ner och ta ett sista dopp, sedan väntar en lååång tågresa till Bangkok, och förhoppningsvis en riktigt bra helg i den livliga staden!