Linn Holward

Bangkok
Sista bilderna från resan. Nästan fyrtio graders värme och ett Bangkok fyllt utav juldekorationer. Nästan så att vi hade mer julkänsla där borta när vi sprang i de största köpcentrumen jag någonsin sett, trängdes med människor och drack jul-latte på Starbucks och fick sockeröverdos.


Vi hyrde en privat lägenhet på AirBnb när vi kom tillbaka till Bkk från öarna. Efter att ha släpat runt på packningen i vad som kändes en evighet och dessutom gått vilse kom vi fram. I området vi bodde fanns inte en enda turist. Att göra sig förstådd och att förstå vilken mat man beställde (haha) blev lite krångligare. Långt ifrån Khao san road-upplevelsen första Bangkok besöket. En annan sida av staden, men vi gillade det. Vi hittade en skön marknad där de hade live-musik och vintage prylar och kläder och flängde runt i köpcentrum efter köpcentrum. Kan mycket väl tänka oss Bangkok igen, men GÄRNA med mer tid. Stressen alltså. Denna gång tror jag mest Bangkok tog död på oss.


En vecka sedan vi kom hem nu. Klapparna är inslagna, granen är klädd och förkylningen påväg bort... fan vad kallt det är här. Men jag är ändå så glad över att vara här. JULEN I MITT HJÄRTA.

Snälla tomten, lite snö?