Linn Holward

Thailand snapshots


Iphone bilder från den senaste veckan på Koh Samui. Lata dagar vid poolen. En bra bok. Åska, storm och regn som sköljer över ön. Har vart lite frånvarande här och låtit kameran vila. Önskar att även min hjärna var bättre på att vila. Slutet av resan närmar sig och det är svårt att slå bort tankarna på vad som ska hända härnäst. Kommer jag kunna jobba, osv osv osv... Smärta är något som tär på psyke och humör fastän jag försöker att inte bli nere av något som inte går att påverka. Ni vet om man slår armbågen i något på den där känsliga knölen och "elstötar" går genom kroppen. Sådan känsla har jag i benen nästan dygnet runt. What doesn't kill you makes you stronger. Börjar också inse när hemresan närmar sig att jag längtar. SOM FAN, efter alla nära och kära och julen. Konstigt nog väcktes julkänslan en solig dag i Melbourne när de satt upp en stor prålig fejk gran på torget. Det var oväntat.

Koh Samui är inte i närheten av så jävla awesome som Koh Tao var. Älskar vår lilla lägenhet dock med utomhus badrum. Ute duschar är det BÄSTA. Måste ha i framtida hus (vi? hus? haha). Och fruktmarknaden som ligger här bredvid är to die for.


Återkommer snart med ett gäng bilder från gårdagen!
#1 - Eleonora Adriana ♥

Fina bilder :)

Svar: Tack så mycket:)
Linn Holward

#2 - Lili

Vilka mysiga bilder. Tråkigt att resan lider mot sitt slut, men det kommer att lämna utrymme för något nytt, fint! Och du, krya på dig med benen!

Svar: Helt klart jättetråkigt! Men vi är redo för ett nytt kapitel. Tusen tack och god jul, kram!
Linn Holward