Linn Holward

Time to say goodbye

Ville bara säga hej och dela med mig av några bilder från senaste veckan i paradiset. I lördags kom vi tillbaka hit till Koh Tao, fast denna gång har vi bott på en annan plats på ön, i centrum. Känns som en helt annan ö jämfört med den tysta tomma viken vi bodde vid sist. Men gillar detta också! Bättre utbud av resturanger här men även lite för mycket svenskar... Haha.

Det har dock regnat SÅ jäkla mycket! Några upptäcktsfärder under paraplyet har det blivit men annars har vi inte gjort mycket. Druckit massor av kokosnötter, sett en alldeles magisk solnedgång, hikat till toppen av ett berg och nästan blivit jagade av vilda grisar på köpet... NJUTIT av det varma underbara havet som jag kommer saknar massor. Men annars, trodde inte jag skulle skriva detta - vi är redo för att komma hem. Vi längtar faktiskt (kanske för att de senaste veckorna vart så stillsamma). På måndag kväll får jag kramas med min familj!!! 

Nu ska vi ner och ta ett sista dopp, sedan väntar en lååång tågresa till Bangkok, och förhoppningsvis en riktigt bra helg i den livliga staden! 
 
#1 - Veronica

Så fina bilder på bästa Koh Tao! Jag önskar er all lycka till på hemfärden och att du får ordning på ryggen när du kommer hem och blir så smärtfri som möjligt.

Svar: Tusen tack! :) Det hoppas jag också! Hoppas du/ni har det toppen på Bali! Kram
Linn Holward