Linn Holward

From one island to another
En förkylning och riktigt jävla pissväder stoppade inte oss från att ha några riktigt bra dagar på Åland, vem bryr sig om omständigheterna när man har dessa som sällskap? Happy över att ha fått spendera några dagar med gänget igen. Nu har Erika och Andreas dragit iväg till Grekland (önskar er världens bästa resa) och själv har jag packat väskan igen och är påväg till Uppsala för att möta upp Ted, Malin och Johan. Inatt åker vi till en annan ö - Gotland! Ska bli grymt kul och vi blir ett stort gäng som ska bo mitt inne i Visby. 

You shook me all night long
Söndagen på Friends arena, lätt den bästa kvällen hittills denna sommar.


Rysningar och lycka ända ner i maggropen. Världens bästa ACDC med världens bästa sällskap. Sist vi såg dem var för sex (kanske sju?) år sedan, den konserten ligger fortfarande på min topp tre lista av de bästa live spelningarna jag någonsin sett. Även om gubbarna tappat lite på dessa år var det fortfarande otroligt bra.
 
Day party in Stockholm


Stockholms-helgen började ute i Högdalen hos underbara Pernilla som fyllt år och bjudit in ett gäng på godsaker och drinkar. Där hängde vi ett par timmar innan vi alla rusade till tunnelbanan med andan i halsen, haha. Solen kom fram och vi drog till Trädgården och drack öl, käkade burgare och dansade. Vidare till Kungsträdgården på ACDC förfest och sedan blev det nattklubb på det. Pjuh! Vilken dag, men fasen vilken bra sådan.

Detta känns som en evighet sedan trots att det knappt gått en vecka då jag hunnit till Åland och tillbaka plus fightats med feber och förkylning som äntligen börjar ge med sig... och tur är väl det för imorgon bär det av igen!