Linn Holward

Furuviksparken


 
Vilken toppen lördag det blev i vår gamla hemstad! Saknar lite granna, men bara lite. Kanske inte så mycket att bo i lilla Gävle, men däremot att vara omringad av alla fina vänner var och varannan dag. Nu blir det inte lika ofta, men om möjligt dubbelt så underbart när man väl får träffas.

Vi packade väskan full med mat och öl (mest öl tror jag) och tog tåget ut till Furuvik. Väl framme i parken hamnade vi på klipporna där vi satt i timmar medan solen sken och fler vänner anslöt sig. Sedan såg vi min stora idol från tidigare år, Uggla - tillsammans med nästintill elva TUSEN andra. Publikrekord i parken. Dansade och sjöng som en galning och när konserten var över gjorde vi vårt bästa för att ansluta de andra i öltältet. Herregud vilken trängsel. Överlevde tågresan hem fastklämd mellan en bitter, svettig man i skinnjacka och en annan som vrålade "Vi är pojkarna som busar" hela vägen. Så trångt att hatten flög av från huvudet, här snackar vi närkontakt. Skrattandes vinglade vi ut på tågperrongen och satte fart mot Söder där det blev uteservering halva natten. Fina sommarminnen med de bästa.


Och det bästa med Furuvik... de keliga små bergsgetterna. Älskar!
Another great weekend
I fredags drog vi till Gävle och efter en sväng i köpcentret med syrran åkte jag och Ted hem till Erika och Andreas som bjudit in oss över helgen. Vilken jäkla fest det blev, jag minns nog inte när jag senast festat en hel helg... Men jag vet inte heller när jag skrattade så oerhört jävla mycket senast. Bakfyllan är för en gångs skull väldigt värt det. Idag har vi rest i alldeles för många timmar och landat ute på Teds Ibiza (haha). Här tänkte vi vara kommande vecka vilket känns väldigt lägligt när sommaren nu äntligen har kommit!


Har haft otur med teknik sedan vi kom till Sverige, med både mobilen och kameran som nu lagt av helt. Några bilder från helgen fick jag nog till ändå och de kan jag dela med mig av imorgon. 
Puss och godnatt!
 
I hamnen tidigare ikväll. Fina svenska sommar.
Midsommarafton

Efter att denna bild tagits åkte skinnjackan på - fort som fan. Regnade en aning gjorde det också.

Midsommar i Sverige, alltid lika mycket fokus kring vädret... som kan vara precis hur som helst haha. Lite det som är tjusningen. Bara att klä på sig! Vi hängde utomhus hela dagen och vår midsommarafton innehöll allt som den bör göra. Goa vänner, jordgubbstårta med grädde, visor, snaps och den hemska sillen, femkamp, alkohol, blommor, skratt, dans, grillning, gitarrspel och sång. Med tanke på alla traditioner vi missat de senaste året var jag extra happy för att få vara med på denna. Dessutom hade vi lyckats vi få hela brudgänget samlat, vilket verkligen inte var igår.
Tack till denna underbara brud och hennes familj som gjorde ännu en midsommar i Buckarby möjlig.


Nu sitter jag omringad av näsdukar och nyser som en idiot, idag blir det nog att hålla sig inomhus. Pollen, underbara pollen. Något jag helt hade förträngt med denna ljuva sommartid. Nåja, det kunder vart värre.