Linn Holward

Among the eucalyptus trees
Karijini national park .

Har äntligen tagit mig tid till att börja sortera bland alla bilder från vår senaste road trip! 
Lyckligtvis skriver jag dagbok nufötiden, annars har jag inte den blekaste om hur jag skulle kunna återberätta något som hände för mer än ca två dagar sedan. Dagarna flyter ihop en aning med allt som händer just nu. Haha.Sååå sett från kartan hade vi bara åkt en ynka liten centimeter, om ens det, in i landet, men i själva verket var Karijini en detour på sisådär fyrtiofem MIL från motorvägen... Herrejävlar vad Western Australiia är stort! Omväg eller inte, detta var helt klart en värd sådan. Ni kommer säkert förstå varför inom en snar framtid.

Efter en lång och svettig dag kom vi fram till detta. Ett turkost vattenhål djupt inne i skogen som doftade eukalyptus från träden runtomkring, där fladdermössen hängde ovanför, och vattnet fullt av små firrar. Det som hördes var vattenfallen och de vita papegojorna. Take me back please? 


Just nu har vi alltså landat i en förort till Perth. Vi har ett tvättberg på jag vet inte hur många kilo men ingen tvättmaskin. Vi har en reskassa som börjar sina och Physiotider som måste bokas. Vi bor ovanpå en bar där det hållts karaoke två kvällar/nätter i rad. Sömnkvalité. Plus att vi missade att det i annonsen stod att det inte ingick kök, dvs ingen egen matlagning... Heh. Imorgon börjar en ny vecka och då ska vi lösa vår nuvarande sitation! Dags att sova och jag ber om ursäkt för eventuella stavfel osv. Mina ögon går i kors, behöver sömn.
Goodnight my lovelies.