Linn Holward

This thing called life


Morgon i Fremantle utanför Perth. Vi dricker kaffe i sängen och det känns lite grann som att livet har stannat. Jag är trött efter för många vakna timmar, huvudet ville inte somna igår. Vi trodde att vi hade allt gå g. Planer och drömmar. I förrgår tittade vi på ett share house här i Fremantle och vi har precis blivit med jobb. 
 
Igår var vi iväg för att ta ännu en titt på mina röntgen bilder av ryggen och diskutera vad som behöver göras. Och det visar sig att läget med en av diskarna i min rygg är jäkligt illa. Värre än vad vi trodde. Plus att jag dragit på mig någon som kallas pars defect (kallas även stress fraktur). Jag tillåts inte jobba just nu, varken här eller hemma såklart. Behöver behandlingar och lång återhämtning och detta är inget vår ekonomi klarar av här i Australien. Det finns inte ens chans, det fungerar inte längre. 
 
Med rätt behandlingar kanske min smärta minskats med minst 50% om ett halvår. Det måste jag välja att tro på. Att vara i Australien låg högst upp på min lista av saker jag ville göra i livet just nu. Vi hade kanske förväntat oss att vi skulle sitta på ett plan till Nya Zeeland om en månad, men inte hem till Sverige. Men situationen är ohållbar, det är omöjligt för oss att vara på resande fot just nu. För det spelar ingen roll vart vi än tar vägen, vilka äventyr vi är med om... smärtan förföljer mig genom livet och det har den gjort för länge nu. 
 
Det är dags att ta tag i allt detta. Svälja all besvikelse, frustration över att inte kunna använda min kropp till allt jag älskar, träning, äventyr osv. Och göra det som ska göras! På lördag morgon flyger vi till Pauline i Melbourne för att äntligen hälsa på dem, det är allt jag vet just nu. Nu ska vi ut och fånga solskenet och de sista dagarna i Västra Australien för denna gång.
#1 - Mathilda

Tusen styrkekramar till dig ❤️❤️❤️

Svar: Tack vännen min ❤️❤️
Linn Holward

#2 - Karin

Tycker så synd om dig vännen! Men Isak ser framemot att träffa dig! <3

Svar: Och jag ser fram emot att träffa honom också! En massa <3 Puss och kram
Linn Holward

#3 - Carro

Nej vad är det som händer med ryggen?! Skickar massa kramar!!! Ni är så välkomna hem, vi saknar er!! Hade hoppats att ni fick fortsätta er drömmars resa Linni!! <3 Ska bli såå kul att ha er hemma igen! Ses till Jul, pussss

Svar: Tack gumman <3 Det värmer! Längtar tills vi ses! Puss
Linn Holward