Linn Holward

Walks and views in Kalbarri national park


"Klockan är snart åtta. Inne i vår van är det varmt och mysigt, och utanför är det mörkt för längesedan. Teddan lagar köttfärsås och spaghetti och jag är imponerad av hans mörkerseende. OCH hans tålamod.

Imorse gav vi oss iväg mot Kalbarri national park. Taggade till tusen. Uppe sedan 06.00. Gröten i magen. Åker genom entrén och sedan... dirt road. Fan. Sand, djup som tusan och branta backar dessutom. Vi med en campervan utan fyrdjulsdrift. Påhejandes av mig lyckades Ted (med vissa svordomar) till slut ratta oss de milen fram till vår destination. Med hjärtklappning klev vi ur bilen och konstaterade att om det skulle börja regna nu, då kommer vi aldrig någonsin härifrån (och bilföretaget blir säkert jätteglada)(nej, självklart täcker försäkringen inte för att köra på vägar utan asfalt). Men solen fortsatte att steka på och vi g
av oss ut på en 9 kilometers hike. Som tur var vädligt förberedda med mer vatten än vad man egentligen orkar bära.

I början skuttade vi fram, i slutet såg vi stjärnor av utmattning. Extrem hetta och dåligt underlag. Tusentals flugor. Fram kom vi ju till slut och aldrig har lunchen smakat så bra och vyerna var ju värt det, såklart!
"

Sisådär tre timmar senare!

Frågan jag stället mig själv när jag tittar igenom alla bilder från vår road-trip. Sedan när blev vi sådana natur freaks? Älskar det. Haha.