Linn Holward

Wildlife and moonlight

En av road-tripens alla dagar hamnade vi av en slump här. På en gård där de hade de allra flesta djur som finns vilda här i Australien. Man fick mata dem och vi var i princip ensamma på hela stället förutom de snälla ägarna. För en billig peng fick vi träffa ormar, krokodiler, kängurus, fåglar, dingos, you name it. Såg på när de "farliga" djuren fick sin lunch och träffade en pratglad papegoja som dansade som en galning. Bättre än Zoo, alla gånger.
 
Älskar när man hittar någon hemlig liten plats att sova för natten precis intill havet. Att somna till ljudet av vågorna. Att vakna alldeles för tidigt av solens första strålar som steker på bilen. Dricka pulverkaffe på en liten camping stol med grus i ögonen men en jäkla utsikt. I samma kläder som vi sovit i, kanske t o m haft dagen innan, för det spelar ingen roll. Sedan packade vi ihop den lilla röra som råka bli av varje kväll när packning kastades fram och vi kröp ner i sovsäckarna. Med lite tur ett dopp i havet också, sedan var vi redo för en ny dag på vägarna!

Från en av de kvällar när fullmånen lyste klart
 
Detta land har fanimej allt.En rosa sjö! Hur vackert? En ofarlig alg färgar denna salta sjö, det går t o m att bada här. Tror att det finns en till någon annanstans i Aus, men minns inte var.
#1 - Lotta

Vilken fantastisk blogg :) Måste följa. Din headerbild är fantastisk :D

Svar: Tusen tack!
Linn Holward

#2 - Evelina Larsson

Drömresan!😍 ser riktigt härligt ut. Törs man bada där dock med alla hajar och maneter som kan döda en?! Hade gärna åkt dit men är livrädd för alla djur där, haha.

Svar: Det finns mycket i Australien man måste se upp för, men är man bara medveten är det absolut ingen fara. Låt inte rädslor för djuren stoppa dig! :) Jag kände precis som du för några år sedan men det är faktiskt inte något man tänker på så mycket när man väl är här, säkerheten är hög.
Linn Holward