Linn Holward

Better days will come
Livet just nu. Ständigt upp och ner som en berg-och-dal-bana.  

Röntgensvar. Möten med läkare. Positiva besked. En mild buktning på en disk i ryggen. ”Det kunde vart mycket värre”. Lättnad. Att äntligen få veta något om smärtor som funnits med i över ett års tid. Hopp. Glädjetårar. Ångest som släpper. ”Du kommer kunna leva ett aktivt liv igen utan att det förvärrar skadan”. Vidareskickad till Physio. Nya tolkningar av samma röntgensvar. ”Sa inte doktorn något om det här? Eller det här?”. Nya vinklar. En skada som är medfödd? Du kan bli bättre, men detta kommer finnas med hela livet. Mängder av instruktioner. Några ”det här kan du göra” bland ett helt jävla hav av ”sådant här kan du glömma”. Återigen tårar, men inte av glädje. Hopplöshet. TRÖTTHET. På smärta, på kroppen, på läkare, på sjukgymnaster, på kiropraktorer, akupunktörer, som alla säger olika saker.

Idag är jag ledsen. Så jävla ledsen över att jag befinner mig i ett land där en besök hos en Physio kostar tusen spänn istället för hundra. För att ha engelska som andraspråk inte direkt är en fördel när man ska få läkartermer och röntgenrapporter förklarade för sig. Än så länge denna resa har merparten av reskassan gått till sjukvård. Vilket egentligen inte spelar någon roll längre, för det finns inget att göra åt saken. Mest ledsen är jag över att sitta i denna situation med en halvt trasig rygg utan att veta varför.

Måste fokusera all energi på att bli bra. På att tänka positivt. På att försöka förstå. På att acceptera. Vad som än nu är orsaken till allt detta, ska fan inte få spela roll, för jag tänker få tillbaka den starka kroppen jag än gång hade!


Ikväll har vi hängt på sjukhuset ännu en gång för att hämta ut röntgenplåtarna på CD, så att jag har dem med mig den dagen vi kommer till Sverige. Sedan drog vi vidare ner på stan för en fredagsöl och häng på Perths Twilight night markets. Viktigt att avsluta en rutten dag på bästa sätt. Vi handlade en massa gott och åkte hem och kröp ner här i sängen. Dags att packa ihop, IMORGON drar vi iväg på nya äventyr! Road-trip time! Lovar att hålla er uppdaterade så gott jag kan!

Lyckades haffa en The Doors tröja sjukt billigt pga av att hon i kassan tydligen slog in fel belopp... typ det enda flytet jag haft senaste veckan (haha). Det ska det bli ändring på. Godnatt mina vänner!
#1 - Cirri

Det ordnar sig Lino <3
Saknar Dig!