Linn Holward

Sunny sunday in Fremantle

Perth och denna dundersköna lilla hamnstaden Fremantle har funnits med på vår lista över platser att besöka i Oz så länge jag kan minnas och jag är så glad över att vi äntligen tagit oss hit. Sedan fem dagar tilbaka befinner vi oss alltså i AUSTRALIEN igen, på västkusten denna gång. Nu har vi besökt alla stater i detta enorma land(!). Trodde aldrig att resa genom Aus skulle bli så beroendeframkallande. Haha.

Har dragit mig från att uppdatera här för att livet har visat sig från sin absolut sämsta möjliga sida denna veckan. Absolut allt har gått emot oss. Vi gjort allt vi kan för att få ordning på saker och ting och nu ligger det inte riktigt i våra händer längre. Angående kroppen min har jag fått dunderpiller av en läkare OCH väntar på en tid för magnetröntgen av ryggen på tisdag. Förhoppningsvis väntar någon form av svar runt hörnet.


Vår söndag spenderade vi i alla fall på bästa sätt genom att ta tåget från city ut till Fremantle där vi bland annat hängt på marknad och köpt med oss en massa lokalt frukt och grönt för en billig peng. Vi har druckit kaffe, gått i affärer och världens bästa bokhandel. Just nu äger jag bara två pocketböcker som jag byter ut mot nya gamla böcker när jag springer på en bok-swap hylla. En tjusning i det också, man läser sådant man inte själv skulle köpa och ibland blir det rikigt bra. Jag önskar böcker var viktlösa och kunde vikas ihop till ingenting.I-landsproblem när man lever livet med alla tillhörigheter i en rygga.

På ett grymt burgerhak där man betalar efter klockan på söndagar... 3pm, 3$, 4pm, 4$, osv! 
Sedan skulle vi besöka bryggeriet som gör vår favvo bärs här i Aus, men lilla blonda fröken babyface (det vill säga jag) fick inte komma in för att hon glömt sitt leg hemma, buhu. Next time!
#1 - Lili

"Blind date with a book"- älskar det! Och du, krya på dig!

Svar: Ja underbart eller hur! Tack så mycket, det kan behövas:)
Linn Holward