Linn Holward

Noosa
Ångrar inte en sekund att vi åkte ut till Noosa igen även fast det inte var vår egentliga plan när vi bokade returbiljetterna till Australien. 


Vi bodde tillsammans med Kadi när vi båda jobbade på Halse Lodge i vintras, klickade direkt och har sedan dess hållt kontakten. Hon jobbar och bor fortfarande kvar i Noosa där hon hyr källarvåningen av en gammal man på 87(!) bast. Leon heter han och är ursprungligen ifrån Belgien. De har båda två tagit emot oss med öppna armar och vi har under veckan bott hos dem i ett jättegulligt gammalt hus. Ätit långa frukostar tillsammans, pratat om allt mellan himmel och jord och fått höra en himla massa historier om Leons liv. Vi har även träffat resten av hans familj som välkomnat oss att hälsa på dem om vi får vägarna förbi. Jag är så oerhört jävla tacksam över alla sköna människor vi träffar på resande fot.

Utsikten från Leons balkong


Ungefär ett år har gått sedan vi kom hit första gången och liksom då är stränderna nästintill tomma, vattnet är en aning kallt, men när solen skiner, är vädret helt underbart. Kanske den bästa tiden att besöka Noosa, innan sommaren kommer och så även vågen av turister.
Idag lämnar vi inte bara Queensland utan även Australien bakom oss för några veckor på BALI. Fan vad vi längtat efter detta! Vi hade tänkt åka redan förra året men pga jobb och andra platser som fånagde våra hjärtan kom vi aldrig iväg.