Linn Holward

Back in Oz

Första dagarna i Brisbane


Äntligen är vi här! Känslan jag möttes av när vi kom tillbaka till Queensland förvånade mig en aning. Väl tillbaka i Sverige kändes vårt äventyr här nere bara som en dröm. Något som hänt i något annat liv. Denna gång när vi satte oss på planet på Arlanda visste vi ändå, trots pirr i magen, vad vi kunde förvänta oss. Förra året när resan började var allt så ovisst. Jag minns också känslan när vi sedan lämnade Australien, nervositeten över att komma hem. När vi nu kom tillbaka så måste jag erkänna att jag kände allt annat än semesterkänsla. Det kändes inte främmande eller så exotiskt (haha) som jag minns det, utan bara som... att komma hem. Som att vi vart i Sverige i tre dagar och inte alls tre månader. Ett lugn infann sig. Imorse när vi vaknade hoppade vi på bussen ut till Sunshine coast och Noosa. Här, i vårt gamla hem, har vi nu landat hos Kadi-Ann där vi packat upp väskorna för en vecka framöver. Fan, vad jag är glad över att vara här igen.

PS. Jetlagen denna gång vi kom ner är inte av denna värd och först nu inser jag vilken tur vi hade förra gången som lyckades slippa undan detta, haha.
 

Det första vi gjorde när vi slängt in väskorna var att skynda oss ner på stranden för att känna sanden mellan tårna. Just nu är det bara vår här nere i Aus, och därför inte så jätte varmt när solen gömmer sig. Well, fortfarande varmare än svensk sommar...

 
#1 - Camilla

Helt underbara bilder, gör så att man längtar tillbaks ännu mer. Var ju där samtidigt nästan ;) Fast jag var bara där i två veckor...

Svar: Åh tack! Förstår att du längtar tillbaka:) Två veckor är bättre än inget, du kan alltid komma tillbaka!
Linn Holward

#2 - Camilla

Förhoppningsvis om 1 år för nu i Januari åker äldsta dottern dit för att även hon studera så då har vi dubbelanledning att åka. Då har vi en i Brisbane och en i Mooloolaba.

Svar: Åh va härligt det låter! Mooloolaba är inte alls långt från Noosa där vi bodde förra året :) Hur trivs dina döttrar med att studera i Queensland? Vad pluggar de? Nästan så att vi skulle kunna tänka oss att börja studera igen för att ha en anledning till att stanna, men det kostar ju, en hel del.
Linn Holward