Linn Holward

Bali baby
Fan så underbart att äntligen vara här i den extrema värmen(haha). Klänning oavsett tid på dygnet. Luftfuktighet och svett som droppar. Hellre det än att frysa, alla dagar om året. Älskar detta.


Så det här mitt första besök någonsin i Asien och jag måste erkänna, vilken jävla kontrast mot Australien och andra resor jag gjort. När vi landade i Kuta slogs vi, förutom av värmen, av en stank av ruttet ägg, mopeder, bilar, människor i ett enda galet virrvar och jag vet inte hur många smala hemlösa hundar(värk i hjärtat). Marknader med uppsjöar av glittriga tröjor och krimskrams och tutande 24h om dygnet. Kuta var inget för oss och dagen efter tog vi oss vidare en bit utanför, till Seminyak.

Där hamnade vi på detta hotell som jag är helt galet kär i. Lågsäsong vilket betyder nästan stället för oss själva för inga pengar alls. Helt klart en av anledningarna till varför vi väljer att inte bara resa i Australien denna gång. Här bor du i lyx för samma peng som en stinkande sovsal du delar med fem andra i Aus.

Vi har ätit helt jävla fantastisk vegetarisk frukost och lunch varje dag (de är så bra på sådant) och letat oss till där lokalborna äter på kvällarna. Njutit av massage och bara gjort ingenting egentligen. Vandrat runt på de trånga gatorna och doppat fötterna i havet. Inget riktigt dopp än förutom i poolen, har aldrig sett så höga vågor. Oklart om jag ens sett någon annan bada därute. Möjligtvis några surfare. Igår hade vi bestämt träff med ännu en kär vän från tiden i Noosa, Jon från England. Så kul att ses och vi babblade bort timmar över några glas på en bar på stranden.

Solnedgångarna i Seminyak, så underbara.

Imorgon checkar vi ut härifrån och lämnar galna stadsmiljön och åker upp till Ubud i regnskogen i centrala Bali. Hörs snart igen, peace, love, puss och kram.
 
 
#1 - Sandra B. En annorlunda reseblogg

Det verkar ju jättehärligt! Bali skrivs upp på min lista!

Svar: Ja! Det ska bli super spännande att spendera närmsta månaden här:)
Linn Holward

#2 - Emilia Åkerberg

Åh va underbart det låter! Och så himla fina bilder :)

Svar: Tack så mycket!
Linn Holward