Linn Holward

From one island to another

Våran vistelse här på underbara Gili Air blev lite längre än vad vi tänkte men idag bär det av mot nästa ö - Nusa Lembongan. Den ligger söder om Bali och där tänkte vi vara några dagar innan vi närmar oss vårt sista stopp på denna lilla trip, Uluwatu.

Det gjorde ingenting att vår båtresa blev inställd pga "silent ocean day", det snarare glädjer mig att de faktiskt har en dag då fokus inte hänger på att behaga turister, att havet är fritt från båtarna.

Härmomdagen flyttade vi från vår första, lite mera lyxiga boende, till denna simpla bungalow några kvarter bort. Gillar detta så mycket mer, en liten himmelsäng, en fläkt och badrummet på baksidan med duschen under palmerna. Önskar vi kunde bo såhär jämt, mycket mer personligt än hotell och vandrarhem.
Igårkväll skålade vi i sangria när solen gick ner 

Imorse var vi uppe tidigt för att snorkla en sista gång. Kom ner till stranden och... inget vatten haha. Det fick bli lite yoga istället. Tidvattnet är fascinerande, och något annat som är det är månen som igår helt röd lyste upp havet. Har tyvärr inte en tillräckligt skillad kamera för att dela med mig av det. Det bästa minnen fångas inte på bild utan i hjärtat. Fan vad romantiskt det lät.
Happy days! Puss och kram 

#1 - Lili

Åh, vad härligt det ser ut. Du har så fina bilder i din blogg!

Svar: Tusen tack! Har resandet att tacka för alla fina bilder, det är lätt att vara kreativ med detta runtomkring :) Jag gillar din blogg också, den är väldigt personlig. Kram
Linn Holward