Linn Holward

Erika & Andreas


För lite mer än en vecka sedan gifte sig dessa två fantastiska människor.
I en kyrka i en liten by som heter Torsåker som ligger utanför Hofors där brudparet numera bor. En dag sprängfylld av kärlek. Inte för att jag någonsin vart på ett bröllop som inte varit underbart, men det är verkligen något speciellt när det är en av ens bästa vänner som står där framme. Hjärtat svämmar över lite grann. Eller inte lite, jäkligt mycket. Ni ser ju själva hur fina de var.


Detta var alltså en septemberdag. Festen hölls i Gävle strand, där det alltid blåser, där det alltid är kallt. Men just denna dag stod allt nästan stilla och det var en helt magisk eftermiddag/kväll/natt. Att kunna gå runt i en liten klänning med bara ben och inte frysa alls. Allt var så bra som det kunde bli. Grymt bra mat, dans, lekar, härliga människor och en del ouzo och raki också (Andreas är grek). Och att bara få hänga med högskolebrud-gänget igen var ju lycka bara det, för det var så länge sedan.


 Tack älskade herr och fru Kapetanakis för att vi fick fira med er. 


Detta var förövrigt min första fest, min första hela dag och natt hemifrån, sedan januari i år. Jag klarade det. Även om jag fortfarande inte klarar av att sitta mer en ca 30 minuter i sträck och fick ta några vilopauser på soffan. Jag bestämmer över kroppen igen. Fan vad stolt jag är över att jag börjat ta mig ut på andra sidan.