Linn Holward

Portugal - The end of our roadtrip

Vårt sista dygn med bilen längs Portugals kust såg ut ungefär såhär. 
Vi kom fram till den lilla byn Vila Nova de Milfontes. Inget ställe vi hade tänkt besöka men när vi passerade det på vägen ner till Lagos fastnade vi båda med blicken ut genom fönstret och tänkte, dit åker vi! Det var något med byn som ligger alldeles intill en flod som rinner ut i havet som lockade oss.
 
Vi irrade runt med vår hyrbil och körde vilse i gränderna på jakt efter vårt boende. Råkade t o m köra in på en enkelriktad smal gränd som ledde enda ner mot havet. En del svärord och sedan fick vi backa hela den branta vägen upp. Haha. Men förutom det gick allt superbra och jag kan verkligen rekommendera att ha en liten bil.
 
Vi hängde på stranden och läste, med lite vemod i magen för att resan närmade sig sitt slut.  Åt fantastiskt bra mat. Promenerade ut på sanddynorna för att se solen gå ner, åt ännu en glass på en mysig liten glassbar och konstaterade att vi haft en av de bästa resorna tillsammans hittills!

Älskar att resa tillsammans med honom. Och snart är det dags att dra iväg igen efter en alldeles för lång höst hemma i Sverige. Vi tänker börja 2018 bort i Sri Lanka, ska bli så kul!
#1 - Moa

I vanlig ordning lyckas ni skapa en magisk energi/känsla i fotona! Det är så mysigt att få följa och få inblick i era resor!