Linn Holward

Portugal road trip - Best part of the day

Bästa stunden på dagen! Och den bästa känslan! Att kasta sig i bilen när solen börjat gå ner. Med en flaska vin och lite snacks. Köra mot havet, sätta sig på stranden. Borra ner tårna i sanden som börjar bli sval. Se solen gå ner. Lyssna till vågor och gäng som skrattar och spelar fotboll. En och annan surfare och något envist barn som inte riktigt vill sluta bada ännu. Njuta av att vara på en plats långt bort från hemma, men som ändå känns så jäkla hemma.
Frukost på den lilla innergården på vårt vandrarhem i São Teotónio... innan det var dags att hoppa in i bilen igen och dra till en ny plats att utforska. Semestrar som går ut på att ligga på samma bit strand dag efter dag, tillsammans med hundratals andra, är verkligen inte vår grej. Därför passar det så bra att resa med bil och kunna flytta på sig när man vill och söka sig bort från folkmassorna.

På stranden i Portugal hade man dessutom aldrig tråkigt. När tidvattnet försvinner kan man ge sig iväg och hitta grottor och rock-pools!
#1 - Josefin Nilsson

Wow vad fina bilder!

#2 - kajsa ekblom

Hej!
Jag kom av en slump av in på din blogg när jag googlade på Algarve roadtrip :)
Jag och min sambo ska åka och göra ungefär samma resa som ni har gjort. Ni ser ut att ha haft det underbart och prickat in fina hotell/vandrarhem.
Skulle bli sååå glad för tips på boende och restauranger. Tex vad hette vandrarhemmet ni bodde på här i São Teotónio?
Ha det fint :)