Linn Holward

Palma weekend


HÄR kommer massor av bilder som blivit bortglömda från vårens andra resa.
Trots att jag rest så otroligt mycket har det gått tjugo(!) år sedan jag var utomlands med min egen familj. Det var lite för länge sedan tyckte vi och gjorde slag i saken och gav varandra en resa i julklapp. Weekend i Mallorcas huduvudstad Palma. Till samma plats där mamma och pappa gifte sig 1996, när jag bara var en liten femåring och syrran låg i magen. 


Alltså, vilken härlig stad! Helt fantastisk och perfekt weekend resmål. Här har man somvanligt valt bilder med omsorg haha. Sanningen är att det faktiskt var 13 grader och regn halva tiden, men när man ska minnas tillbaka är ju sommarbilder så mycket härligare, right? Så, ungefär såhär hade vi det en helg i slutet av april:

Helt kär i områet Santa Catalina med de små färgglada husen och fruktträden. Här fanns också enligt oss alla de bästa resturangerna/caféerna.

Vi besökte katedralen såklart (så vacker) och åt massor massor av tapas. Ost och vin. Livet.

En kväll när vi var ute på barrunda hamnade vi på en lite udda men rolig pub där de hade quiz. På spanska såklart! Haha. Vi vann ju inte direkt kan jag säga.
 

När vädret var som allra tråkigast tog vi ett gammalt tåg upp i bergen till en liten by som heter Soller. Så jäkla vackert! Sen tog vi en buss vidare till Port de Soller, lika fint det. 
Verkligen idyllisk vy i Port de Soller.Sista dagen blev det strandhäng på Platja de Palma i väntan på flyget. Lite för kallt för sol och bad men SÅ mysigt ändå. Inte allt för många tursiter i sikte denna April dag.


Vi hade somvanligt hyrt en egen liten lgh (hotell är tråkigt, och dyrt såklart) strax utanför Santa Catalina, minns ej områdets namn. Det låg bara några hundra meter från hamnen, och vackert var det!

Dags att dra hem! En sådan härlig resa.
Hade nästan glömt för det känns som så längesedan. Åker mer än gäärna tillbaka.

NU ska jag rusa iväg till bussen mot Arlanda, för idag åker vi till Portugal! Wiho. Glad sommar!
#1 - Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Så fina bilder

Svar: Tack så mycket!
Linn Holward

#2 - Meg

men åh, vilket härligt ställe! och vilka bilder, älskart! det ser betydligt varmare ut än 13 grader :)

#3 - johanna

vackert!