Linn Holward

Sommartid

Delar med mig av ett gäng mobil bilder från några veckor tillbaka. Jag jobbar fortfarande och har därför inte riktigt hunnit njuta till fullo av denna sommar än så länge. Men om cirka sju timmar när jag cyklar hem från jobbet, då är det semester som gäller! Och jag kan knappt beskriva hur jäkla skönt det ska bli.

Sommaren so far: För cirka en månad sedan kramades jag och mina kollegor med våra fina sex/sju-åringar, delade ut diplom och tackade för det här året. Barnens första år i skolan. Mitt också! Dvs sedan jag gick i skolan själv. Och jag var inte alls beredd på känslorna som kom och tårarna jag fick svälja, haha. Men jag antar att det bara är att vänja sig nu som lärare. I augusti kommer ett nytt gäng som jag säkerligen kommer fästa mig vid lika mycket. Värdens bästa jobb helt klart, men våren har långt ifrån lätt. Blev sjukskriven halvtid igen i mars och är det ännu. Fortfarande vidriga nervsmärtor i benet och en rygg som sällan känns riktigt okej trots allt jag gör dagligen för att förbättra mitt tillstånd. Bara att kämpa vidare...


Det har blivit en del after works, kvällar på stan med gott käk. Förra veckan blev det också ett ganska så misslyckat försök till utomhusbio, haha. De ljusa kvällarna. Det bästa med hela sommaren! Dock inte när man ska se bio. Ungefär vid elva-tiden när den envisa solen fortfarande inte riktigt gått ner åkte vi hem och sov istället. Omöjligt att urskilja något på skärmen. 

Skrattade gjorde vi ändå, utan film på duken. Skrattade så att vi nästan grät och så att folk på filtarna bredvid vände sig om.
Första helgen i juni firade vi välrdens bästa Malin som tog examen. Igen. Sjuksköterska 2.0. Hon är så duktig.
Utsikten från nyöppnade Miss Voon på bilden ovan. Hur nice?


Har faktiskt börjat förälska mig lite granna i staden Uppsala. Något jag aldrig trodde och det var ju inte heller riktigt ett aktivt val när vi hamnade här efter Australien. Men nu när jag äntligen mår bättre och kunnat börja göra saker har jag insett att jag gillar det. Så här blir vi nog kvar ett tag.Vi har hälsat på dessa två också, som skaffat sig världens finaste hus utanför Forsbacka.
 
Förutom detta ovan och säkert en hel del jag glömt skriva om så har jag och Teddie firat ett år som förlovade och nästan sex (!) år tillsammans! Han är bara bäst.


Nu ska jag ta en promenad och sedan göra mig i ordning för jobb. Förra veckan och denna vecka när min skola är stängd har jag vart på sommarfritds på en annan skola.

Nu när jag får semester ska jag VILA och sedan ska vi också RESA en hel del.
Om jag får något ryck av vilja och tid ska jag skriva här och dela med mig av bilderna från våra två senaste resor under våren som helt blivit bortglömda. Önskar er alla en fin sommar.
#1 - JUNITJEJ

Så många härliga bilder!!!

#2 - Hanna Karlsson

Hur härligt ser inte det där ut då?

#3 - Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Vilka mysiga bilder! Tråkigt med misslyckad utebio, men vad skönt med semester. Kul att höra att du gillar Uppsala, kanske blir en framtida studentstad för min del :)

Svar: Uppsala är toppen! Speciellt som student. Vad ska du studera? :)
Linn Holward

#4 - Meg

Åh vad mysiga sommarbilder! Ser ut som du haft fantastiska dagar :)

#5 - Mikaela

Vilka underbara bilder :D

Svar: Men tack!
Linn Holward

#6 - Felicia

mysigt

#7 - Lovisa

Underbara bilder! : D

#8 - Jasmine

Så många härliga sommarbilder! Du ser ut att ha det fantastiskt med dina nära. Fint att du delar med dig.
Vill passa på att skriva grattis till era år tillsammans som par.
Kram

#9 - Sverigebevakning

Fina bilder. http://sverigebevakning.blogg.se/?tmp=716337

#10 - Josäfin Andersson

Men huuuur härliga bilder??? Så mysigt, hoppas din semester blir lika trevlig :D

#11 - Marie Bergman

Ser väldigt härligt ut :)