Linn Holward

The longest day of the year
Midsommarafton. Den längsta dagen på året för att solljuset nästan aldrig försvinner och festen nästan aldrig tar slut. Har de senaste åren insett att detta verkligen är min favorit bland högtiderna som ska firas. För att det är en ganska kravlös dag egentligen. Inte som andra högtider, fastän den ändå innehåller massvis av traditioner. Alltid lyckas det bli så himla bra och Sverige är så galet fint den här tiden på året. När det helt plötsligt bara exploderar och allt är grönt och blommar och det är människor överallt och hela staden kommer till liv. Jag blir så jäkla glad samtidigt som det känns som ett knivhugg i hjärtat. För att det är som att vakna upp. Just ja! Såhär kan man faktiskt ha det. På många sätt känns andra halvan av året som någon sorts dvala och som att jag som nordbo med dessa känslor slösar på livet genom att leva här uppe.


Vår midsommarafton var i varje fall grym och vi gjorde allt som vi brukar göra och kanske lite därtill. Band midsommarkransar, åt sill lunch fast såklart utan sill, sjöng snapsvisor, spelade brännboll, femkamp, musik quiz. Musik, skratt, vänner, fest, rökmaskin och discoljus som gick varmt till fem på morgonen. Så härligt haha! 


Är otroligt dålig över lag på att använda kameran nuförtiden men det slog mig härmodagen att jag faktiskt har en blogg... så, plöstligt händer det!
Hade dessutom min fina syster med mig i år!

Favoriten av alla ogräs och icke ogräs- Lupiner.


Hela gänget samlat ute i Skölsta hos Victor!


Tack vänner för denna dag!!!